Foredrag om stress og overgangsalder


Med udgangspunkt i min bog ‘Da Super Carla blev hormonforstyrret’ og min egen historie om at gå ned med stress og begyndende overgangsalder spinder jeg en tråd fra vores moderne livsstil til de helbredsmæssige udfordringer, mange kvinder begynder at støde ind i, når de kommer i 40’erne, længe før den egentligt overgangsalder. Hvad sker der i kroppen, hvordan påvirker vores livsstil krop og psyke, og hvordan accepterer man at ældes i en kultur, der hylder det ungdommelige og præstationsorienterede, og hvor kvinders overgangsalder stadig er et tabu på linje med død og ensomhed.

Jeg fortæller min personlige historie om at være sygemeldt i mere end 12 måneder, fejldiagnoser, forkert medicin og med håbløsheden som eneste udsigt, men også hvordan det lykkedes mig at komme op at stå igen.

Undervejs kommer jeg ind på min egen uvidenhed i forhold til kvindekroppen, og på mine erfaringer med at skulle lægge arm med et velmenende sundhedssystem, der er begrænset af et snævert syn på sygdom og sundhed. Jeg fortæller om, hvordan jeg har samlet mig en værktøjkasse bestående af viden, håndgribelige tips og tålmodighed, som gør overgangsalderen til et livskapitel, der også åbner døre til ny udvikling og nye muligheder. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af foredraget.

Varighed: 2 timer inklusive pause og spørgsmål. Kontakt mig venligst for en pris.

do2

 • Dorthe Oxgren

  “Det her skal vores mænd også høre, så de ved, hvad vi skal igennem.”

  Tilhører efter foredrag

 • Dorthe Oxgren

  “Jeg er blevet så meget klogere på min egen krop. Tak.”

  Deltager i Damesalon

 • Dorthe Oxgren

  “Der er så meget brug for viden om modne kvinders transformation.”

  Deltager i Damesalon

Kontakt mig 

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.