Dorthe Oxgren
Malou - hypnoseklient

“LYS i MØRKET

"Jeg fik anbefalet Dorthe gennem en bekendt, da jeg var et sted i min overgangsalder, hvor det hele ramlede. Det ramlede, fordi min søvn var fraværende på den måde, at jeg blot sov Max 3 timer pr nat. Jeg havde nul energi, og jeg var så ked af det. Mit nervesystem var så meget på vagt og sitrende, og jeg kunne slet ikke kende mig selv eller se en vej igennem det hele.

Jeg læste så om Dorthe, og noget i mig lettede lidt, fordi endelig et menneske som havde prøvet noget af det, jeg stod i, og det var præcis det, jeg havde brug for lige der.

Fordi jeg ikke kunne sove kunne jeg ikke køre bil, så det helt fantastiske for mig var, at Dorthe kom til mig. Hun beroligede mig ved at kunne genkende alt det, jeg sagde, og det gav mig en følelse af ikke at være alene. Det opstod et håb i mig.

Det som gjorde jeg ikke kunne sove var et gammelt traume, som jeg slet ikke havde fået bearbejdet. I hypnosen oplevede jeg, at Dorthe fik punkterede en del af traumet, så jeg lettere kunne være i det og arbejde videre med det. Det var præcis den hjælp og støtte jeg havde brug for på det tidspunkt. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe og hendes skønne væsen. Hun var et lys i mørket for mig.

Tak. Jeg er dig dybt taknemmelig.”

hypnoseklient

Dorthe Oxgren
Julie, 32 år - Hypnoseklient

“ÆNGSTELIGHEDEN FORSVANDT
"Det bedste jeg har gjort for mig selv, er at få hypnose hos Dorthe. Jeg havde ikke prøvet hypnose før og var spændt. Dorthe guidede mig trygt igennem, og det var en rigtig god oplevelse, og resultatet er overbevisende. Jeg mærkede forandringen med det samme, ængsteligheden, som har været min følgesvend i livet, var tydeligt mindre, og over de næste uger forsvandt den helt. ”

Hypnoseklient

Dorthe Oxgren
Susanne Ploug Larsen - Hypnoseklient

“MIN VARMESTE ANBEFALING

"Efter nogle voldsomt stressende oplevelser, der flere måneder havde spoleret min nattesøvn, blev jeg bekendt med Dorthe Oxgrens hypnoterapibehandlinger.

Gennem et forløb hos Dorthe kom jeg til bunds i de bagvedliggende årsager. Jeg fik renset min mentale ”hard disk” og fik ro på tankerne. Dorthe gav mig værktøjer i form af teknikker og lydfiler, som jeg forsat dagligt anvender.

Jeg har fået genetableret min nattesøvn og sover nu sammenhængende 6-8- timer. Skulle det ske, at jeg vågner i løbet af en nat, så sætter jeg blot en af de korte lydfiler i gang, hvorefter jeg atter vender tilbage til en god søvn.

Dorthe er meget empatisk og sporer sig professionelt og dygtigt ind til kernen af problemstillingerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale et hypnoterapiforløb hos Dorthe Oxgren.”

Hypnoseklient

Instagram