Jeg  har specialiseret mig i formidling af viden om kvinder, stress og overgangsalder - i forlængelse af udgivelsen af bogen 'Da Super Carla blev hormonforstyrret'.

Bogen er en beskrivelse af min egen historie om at gå ned stress og begyndende overgangsalder, om at få forkerte diagnoser, miste mit arbejde, min indkomst, mit liv, om at rage rundt i uvisheden, og om ikke at kunne få hjælp i det etablerede sundhedsvæsen. Jeg var sygemeldt i mere end et år, uden at få det bedre, da jeg tog sagen i egen hånd - og er vendt tilbage til et liv i balance, hvor jeg igen kan arbejde og føre et indholdsrigt liv.  Det holder jeg  bl.a. foredrag  om  i virksomheder, foreninger og ved private komsammener.

Det er mit ønske at hjælpe kvinder, der føler sig klemt og glemt i sundhedsvæsenet, når det gælder rod i hormonsystemet, med information om, hvordan man bedst muligt kan hjælpe sig selv. Information alene gør det naturligvis ikke, og kan ikke stå i stedet for et besøg hos lægen. Men det er min erfaring, at kvinder er nødt til at forstå, hvad det er for forandringer vores kroppe og vores hormonsystem går igennem, ikke mindst i årene før, i og efter overgangsalderen, mens hormonspejlet er under forandring, for at kunne komme bedst muligt igennem disse år. 


Jeg står på et fundament bestående af en journalistisk værktøjskasse,  udvidet med en uddannelse som lærer, bl.a. fra University of British Columbia i Vancouver, Canada.

Skrivning og undervisning er således vævet fint sammen til en rød tråd, som til stadighed snor sig gennem mit arbejdsliv som også omfatter en uddannelse som hypnotisør/hypnoterapeut certificeret efter den amerikanske National Guild of Hypnotists' principper. 

Hvad har hypnose så at gøre med sprog og undervisning? En hel del. For sproget - og måden man anvender sproget på er et vigtigt omdrejningspunkt i hypnose - og for at hypnosen lykkes. Og ligesom et interview er en styret samtale, med journalisten som kaptajn på skibet, er hypnose en guidet rejse i underbevistheden - med hypnotisøren/terapeuten som rejseleder.

Mennesker og deres historier om, hvad der motiverer dem og giver dem styrke til at komme godt igennem livets modgang optager og inspirerer mig.

Instagram