Få adgang til din ubevidste intelligens med hypnose og tegning

RESSOURCER: Hvad der ligger i den ubevidste del af dit sind, kan udforskes ved at åbne det.  Det kan bl.a. ske gennem hypnose, drømmearbejde og tegneterapi. Det er den måde,  jeg arbejde med det på. Drømmearbejde og tegneterapien har jeg lært på  Vedfelt Instituttet for Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi. Ole Vedfeldt er psykoanalysens grand old man, nationalt og internationalt berømmet for sin forskning i drømmenes psykologiske betydning.

Jeg bruger tegning  i en kombination med hypnose, som er en tilstand, der er lig med den, du er i, når du drømmer.  Vi arbejder både med dine natlige drømme, hypnose og tegning i kombination. Når det ubevidste bliver gjort bevidst, så begynder sindet at omorganisere sig selv, og en ny udvikling sættes i gang. Udgangspunktet er, at vi alle har langt flere resurser til vores rådighed, end vi er klar over, og ved at arbejde med de ubevidste kræfter, kan vi få dem til arbejde for os i en konstruktiv retning.

Det kræver ingen tegnefærdigheder at deltage i tegneterapi. Det er symbolsproget og den underbevidste intelligens, vi beskæftiger os med. 

Adgang til det underbevidste gennem hypnose og tegning.

1,5 timer: 1.100,- kr. pr. session.

Det foregår hos mig i Ballerup, men kan også gøres online, blot skal du have papir og farver til rådighed.

Hvis du vil booke tid eller er nysgerrig på at vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, kan du kontakte mig på info@dortheoxgren.dk eller på telefon 23 72 92 80.

crayon-4566306_1920