thefuture.jpeg

Skriv dig til jobbet

En jobansøgning er en særlig skriftlig disciplin, som mange ikke bryder sig om. Men som de fleste ikke kommer udenom. Men alt for mange jobsøgere skriver kedsommelige og langhårede ansøgninger og får derfor aldrig solgt sig selv ind til en jobsamtale. 

En ansøgning er ikke en akademisk afhandling men et salgsbrev, der skal fremhæve dine faglige såvel som personlige kompetencer. Den skal give et billede af, hvem du er, og hvad du kan. Du skal ikke skrive dig til et job, men til en jobsamtale, hvor du får lejlighed til at uddybe dine faglige færdigheder, og arbejdsgiveren og du får lejlighed til at føle hinanden på tænderne.

Sådan foregår det:
Efter en indledende telefonsamtale, mødes vi typisk 3 x 60 minutter via Zoom/Skype. Inden første møde sender du mig et eksempel på en ansøgning, du har skrevet eller er i gang med at skrive. Med udgangspunkt i den får du:

  • 3 x 60 minutters individuel rådgivning 
  • Tips og tricks til at forbedre din ansøgning og dit CV, så det matcher det jobopslag eller den type jobs, du gerne vil ansøge på baggrund af – nu og i fremtiden
  • Korrekturlæsning
  • Færdig ansøgning og CV, klar til at sende afsted.

For at opnå det bedste resultat, skal du være indstillet på at arbejde med ansøgning, CV og eventuelle skriveøvelser mellem møderne. 

Kontakt mig

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.